пʼятницю, 3 серпня 2012 р.

Тростянецькі депутати знову зірвали сесійне засідання

Зібравшись на сесійне засідання після понад місячної перерви та зірваних п’яти засідань, депутати Тростянецької міської ради за дві з половиною години спромоглися із понад 40-а питань розглянути лише 9 та прийняти тільки 3 рішення. 
Так, народні обранці, які представляють у міській раді Партію регіонів та ВО «Батьківщина» в унісон, без особливих пояснень зірвавши голосування за кілька важливих рішень: щодо інвестиційного розвитку міста, виготовлення документації щодо меж міста Тростянець, а також про Програму покращення якості адміністративних послуг населенню, пішли на перерву і … не повернулись до сесійної зали. 


Марно прочекавши майже 30 хвилин, міський голова був змушений перенести сесійне засідання на наступний вівторок. При цьому невирішеними залишились земельні рішення, за кожним із яких стоять жителі міста, а найголовніше – бюджет міста, неприйняття змін до якого призвело до того, що уже в серпні без заробітної плати залишилися всі заклади культури міста та апарат міської ради. Крім цього, без необхідних змін у головному фінансовому документі міста ставится під загрозу підготовка дошкільних закладів до початку навчального року та і всього міста до опалювального періоду. 
Таким чином депутати від провладної партії за підтримки представників опозиційних політичних сил вкотре продемонстрували спільне небажання вирішувати нагальні проблеми міста, також свою байдужість як до долі всієї громади взагалі, так і кожного її жителя зокрема.

Немає коментарів:

Дописати коментар