середу, 1 серпня 2012 р.

Презентація ЧЕСНОметра в Одесі

02 серпня (четвер) о 14:00 розпочнеться презентація результатів незалежного дослідження чинних народних депутатів з Одеси та нового інструменту - «ЧЕСНОметра» (http://www.chesno.org/)
Також відбудеться обговорення результатів ЧЕСНОметра та якості майбутнього Парламенту за участі експертів та представників політичних партій.
Презентація відбудеться в прес-центрі «ПАРІТЕТ» за адресою: Одеса, пров. Семафорний, 4.

Презентувати результати аналізу чинних народних депутатів та «ЧЕСНОметру», відповідати на гострі запитання від журналістів та політиків будуть: Олег Рибачук (Голова «Центр UA», член координаційної ради громадського руху ЧЕСНО) та Олександр Славський (координатор громадського руху ЧЕСНО в Одесі).


В рамках презентації відбудеться обговорення результатів аналізу депутатів від Одещини та якості майбутнього парламенту за участі експертів та представників різних політичних сил:
Володимира Усова (кандидата в народні депутати України);
Сергія Дубенко (кандидата в народні депутати України);
Олексія Гончаренко (кандидата в народні депутати України);
Олександра Остапенко (кандидата в народні депутати України);
Сергія Братчука (кандидата в народні депутати України);
Світлани Фабрикант (кандидата в народні депутати України);
Костянтин Усов (кандидат в народні депутати України);
Анатолія Бойко (голови Одеського обласного відділення Комітету Виборців України, член регіональної координаційної ради громадського руху ЧЕСНО в Одесі)
Леоніда Штекеля (журналіст, член регіональної координаційної ради громадського руху ЧЕСНО в Одесі).

«ЧЕСНОметру» – це новітній  он-лайн інструмент, завдяки якому кожен виборець зможе ознайомитися з профайлами чинних депутатів щодо їх відповідності критеріям ЧЕСНО. Другий етап дослідження – аналіз усіх кандидатів за партійними списками та у мажоритарних округах. Результати громадського аудиту політиків розміщені на офіційному сайті руху.

За додатковою інформацією звертайтесь
до Координатора руху ЧЕСНО в Одесі:
Славського Олександра
(067)175-175-0
slavskiy@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар