вівторок, 21 серпня 2012 р.

Боти та спамери Януковича

Сумного вечора проходите ви біля великого комп'ютерного клубу, і не здогадуєтеся, що за ігровим залом ховається таємний офіс. Сидять там 12 спеціально обучених бібізянок, парочка організаторів дійства та сисадміни. Всі вони займаються інформуванням незайманих умів у фейсбучику, вкантактіку та однокласниках про стабільність та подолану руїну.

У кожного бібізяна є 4 фейкові особи для 4 ключових тем Покращення, у кожного фейка - 3 акаунта (ФБ, ВК, ОК). ПІБ береться від балди, фоточки - з соціальних мереж Балтики та Європи (розумно: комп'ютерний зір гугла не бачить фото з соцмереж). Спочатку акаунти прокачують традиційним способом - фоловінг + купа постів, з часом додають до груп (спочатку "любителі КВН", потім тематичні). Само собою фоточки, музичка ітд.

Норма на особу - 40 коментів в день, робляться скріни і здаються. Норма одна під час "прокачки" і тематичного срання. Плюс є норма на френдів щотижня (масфоловінг дозволено у ВК і ОК, в ФБ - акуратніше).

Власне фекальна діяльність: є 4 теми Святого Покращення: Євро-2012 (нові стадіони, дороги, поїзди), соціальна політика (пільги, пенсії, житлова програма), економіка, мови (остання педалюється). Прокачаний акаунт піднімає в групах теми з різного приводу і без на одну з них. Для всіх є довгий список аргументів "за" (свого роду посібник) - можна користуватися.

Платять за цю чудну роботу 2500-3000 грн за місяць, робочий день з 10 до 19. Зрозуміло, що за такий прайс там сидить молодь, яка одночасно постить покращення і рже над фотожабами з бабусею і котом.


Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар