четвер, 9 серпня 2012 р.

Передвиборна програма Ковальова Анатолія (196 в.о)


"На з’їзді Аграрної партії України рекомендували мене кандидатом в Народні депутати у виборах до Верховної  Ради в жовтні 20112р по одномандатному виборчому окрузі № 196. Із-за відсутності коштів, щоб заплатити заставу та організувати роботу агітаторів, штабів, випустити листівки можливість отримати якусь перемогу не реальна.
Разом із цим я склав передвиборчу програму і хочу поділитися своїми думками.  Я буду радий якщо дані ідеї будуть використані іншими кандидатами на благо нашої країни та українського народу. Тому не буду заперечувати, якщо хтось включить у свою програму дані положення, або ще краще – ставши депутатом буде їх втілювати в життя.
Прошу посприяти максимальному поширенні даної інформації.  Нехай  вона проростає у свідомості та формує якісно нових людей.  Див приєднаний файл.   Дякую. Анатолій Ковальов"



Передвиборна програма кандидата в депутати Ковальова Анатолія Костянтиновича
(196 виборчий округ)
Я, Ковальов Анатолій Костянтинович, даним документом не лише виражаю свої ідеї та переконання, не лише мрії та плани про приведення суспільства до нового і значно кращого життя, але разом із цим беру на себе зобов’язання і відповідальність за виконання запланованого, я перед українським народом клянуся, що не відступлю від боротьби за втілення кожного запланованого положення в життя.
1.      Я люблю свою землю її природу, людей. Останнім часом спостерігається зростання  екологічної небезпеки, а український народ катастрофічно різними способами знищується. Тому основним напрямком роботи буде захист українського народу від фізичного та морального знищення. Слід припинити  ввезення в Україну небезпечних отрутохімікатів, неякісних продуктів харчування, повсюдно забезпечити екологічно доцільне та збалансоване використання мінеральних добрив та засобів захисту.  Запровадити сувору відповідальність державних службовців за якістю продуктів  харчування, якістю медикаментів, що через будь-які торгівельні пункти попадають до людей. Заборонити та запровадити сувору відповідальність за поширення через засоби масової інформації реклам спиртного та цигарок, пропаганду насилля та розпусти. Не допустити, щоб  через телебачення, мобільний та інтернет зв'язок були впроваджені психотропні технології, не допустити чіпизацію  населення.
2.      Керувати Україною повинен український народ. Тому слід створити повсюдно дієві територіальні громади та забезпечити умови для їх успішної роботи. Лише територіальна громада найбільш справедливо може сама вирішити як розпорядитися землею даної території, вибрати своїх керівників, створити оптимальні умови життя та праці своїх громадян. Відповідні територіальні громади повинні вибирати своїх дільничних міліціонерів для  захисту прав та дотримання законності  на території, вибирати суддів, депутатів та легко відкликати їх при потребі. Лише територіальна громада може налагодити справжній дієвий контроль за проявами корупції та несправедливого відношення до членів даної громади.
3.      В Україні не діють положення про державний суверенітет, що прийняті в 1990році Верховною Радою та затверджені Всенародним референдумом 1 грудня 1991 року, цим самим не встановлений конституційний лад. Виникає необхідність найближчим часом відновити конституційний лад в Україні на основі прийнятої народом Декларації про державний  суверенітет України.
4.      Відповідно Декларації про державний  суверенітет України земля являється всенародним національним багатством. Вона основа життя та вільного розміщення на цій землі нашого народу. Вона в частковій власності кожного жителя країни, а також ще ненароджених дітей. Тому землі сільськогосподарського призначення, водні площі, ліси та надра не можуть бути товаром. Право власності на  стратегічні засоби виробництва повинні належати лише державі.
5.      Необхідно сприяти розвитку титульної нації в Україні – у Верховній Раді, у всіх державних інституціях, засобах масової інформації повинні бути пропорційно представлені представники народностей, що населяють Україну. А оскільки переважна більшість Україну заселяють українці, то їх пропорційно більше повинно бути у Верховній раді, у ЗМІ,  керівниками державних установ, керівниками банків, енергетичних компаній, засобів зв’язку  та ін. Державною мовою повинна бути українська мова. Інші народності повинні мати такий же захист як і українці. Нам слід відновлювати цінності наших предків.
6.      Основа основ покращення добробуту українського народу – це розвиток національного товарного виробництва, перевага експорту над імпортом.  Дійшло до того, що в Україну завозимо гречку та часник, сало та цукор, а також велику кількість утилізованого мяса. В той час вивозимо сировину – металолом, зерно, деревину. Цим створюємо робочі місця не в Україні, а в інших державах та робимо шкоду своєму народові. Відбувається національна зрада, за такі дії винні нестимуть покарання.
7.      Банки в Україні повинні бути націоналізовані, зміцнена національна валюта гривна. Заборонити використовувати офшорні зони та повернути в Україну розміщені  поза її межами  грошові кошти.
8.      В Україні  є всі необхідні та достатні умови для  забезпечення щасливого, забезпеченого життя кожної людини, і пристарілої людини,  і новонародженої. Потенціал чорноземів, корисних копалин в оціночній вартості значно перевищує на душу населення будь-яку країну, в тому числі Арабські Емірати. Але  більшість населення за межею бідності, зате найбільше маємо мільярдерів.  Це говорить про неправомірний розподіл в Україні національного багатства: використання трудових ресурсів, корисних копалин, сільськогосподарських угідь.
9.      Кожен громадянин Україні повинен в рівних умовах бути захищений Законом України. Тому суди повинні бути незалежними ні від Президента України, ні від інших посадових осіб. Суди повинні служити захисту народу України, судді повинні обиратися народом. Скасувати депутатську недоторканість. Голосування депутатів по чужих картках вважати за злочин. Докорінно посилити боротьбу з корупцією.
10.   Забезпечити реальне волевиявлення народу через Всеукраїнський та місцеві референдуми. Процедуру волевиявлення спростити. Проводити чи не проводити референдум повинно не залежати ні від Верховної Ради, ні від Президента, а відбуватися автоматично  і достатньо при зверненні відповідної кількості населення. Також це відноситься до імпічменту Президента та відкликання депутата будь-якого рівня.
11.   Слід відмінити шкідливий для українського народу Податковий кодекс, цілий ряд інших законів та прийняти такі, що сприяють добробуту українського народу.  Податки повинні сприяти  розвитку товарного виробництва, підприємництва, створенню  робочих місць, раціонального використання природних та трудових  ресурсів, екологічної безпеки,  забезпечення українського народу доброякісними продуктами харчування, товарами споживання та ліками.
12.   Скасувати грошові застави у виборчому процесі, що дає змогу приходити до влади лише олігархічним структурам.
Даний план-зобовязання скріплюю своїм підписом та закликаю членів суспільства  сприяти його виконанню, приєднуйтесь до участі та вписуйте інші життєво важливі положення.

Ковальов Анатолій Костянтинович _________________________________
04 серпня 2012 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар