понеділок, 13 серпня 2012 р.

Королевська у луганському морзі


У рамках робочого візиту до Луганська народний депутат України Наталія Королевська відвідала міський морг. Лідер партії “Україна – Вперед!” була на урочистому відкритті нового відділення моргу і навіть, спільно з головним патологоанатомом Луганської області, перерізала традиційну червону стрічку.
Луганську, як і всій Україні, не вистачає хороших європейських моргів, – розповіла Королевська місцевим журналістам, – Але ми з моєю командою нових лідерів зробимо все можливе для того, щоб покращити ситуацію.

Крім того, Наталія Юріївна стала свідком довгої пробки на Радянській вулиці, спричиненої перекриття дороги з нагоди робочого візиту лідера партії “Україна – Вперед!”.
Транспортна інфраструктура в Луганську потребує негайних змін. І у моїй команді є професіонали, які ці зміни зможуть якісно впровадити” – розповіла Наталія Королевська.
Далі народний депутат України відвідала Обласну клінічну лікарню. Там вона поспілкувалась із персоналом та керівництвом, прийняла участь в обході лікарні разом з лікарями і навіть зробила укол хворому.
Хворі луганських лікарень потребують уколів. І у моїй команді молодих лідерів є люди, здатні зробити їх” – прокоментувала Королевська.
Крім того, лідер партії “Україна – Вперед!” взяла участь у гасінні пожежі, що спалахнула в районі Кварталу Ленінського Комсомолу; разом з працівниками міліції Кiровського МВ ГУМВС затримала злочинця (і, зокрема, власноруч натягла наручники); здала вступні екзамени у Східноукраїнський національний університет імені В.І.Даля; відкрила абонемент у Луганській обласній науковій бібліотеці ім.Горького; поклала квіти до пам’ятників Т.Г.Шевченка, В.І.Леніна, Жертвам Голодомору та Жертвам ОУН-УПА.
На завершення свого візиту Королевська зустрілась із простим народом, одягненим у символіку партії “Україна – Вперед!”. Народний депутат запевнила, що вільна сильна квітуча Україна, яку поважають у всьому світі, – вже дуже скоро з’явиться, і під оплески луганчан закінчила свій виступ словами “Україна – Вперед!”
Нагадаємо, на днях вийшов фільм про Наталію Королевську.

Немає коментарів:

Дописати коментар