четвер, 2 серпня 2012 р.

В. Березін: Тези передвиборчої програми в/о 49


"Законодавчо закріпити роль квартальних, вуличних комітетів та старших багатоквартирних будинків. Повернути норму, яку ліквідувала Партія регіонів - без слухань і сходу мешканців не давати дозволу на відведення земель, будівництво підприємств, магазинів і т.п.

Вимагати від свинокомплексів АПК «Інвест», дотримування норм екологічного законодавства. У екологічно брудних містах та селах створювати безкоштовні діагностичні центри, де, перш за все, буде визначатися стадія раку у місцевого населення. Фінансування їх робити в т.ч. за рахунок підприємств-забруднювачів.
Розробити та прийняти програму «Знати-Любити-Берегти», згідно якої у навчальних закладах (починаючи з дошкільних) будуть знайомити дітей з рідним краєм, його історією, та цікавими містами (обов'язкові екскурсії), займатися екологічним вихованням, акціями по захисту Природи. Для дітей, а особливе для вчителів та вихователів мала та велика Вітчизна Україна повинні бути святими. Якщо ні, таких педагогів треба звільняти.
.....
1. Голосувати лише особисто, підтримати закон про кримінальну відповідальність за голосування картками інших депутатів.
2. Особисто проголосувати за закони, спрямовані на виконання Програми Об'єднаної опозиції, зокрема за закон про процедуру імпічменту, за імпічмент Януковича та за закон про відкликання народного депутата.
3. Дбати про свою людську і політичну репутацію, публікувати у ЗМІ регулярно свою декларацію про доходи та видатки."

1 коментар:

  1. Тези можна використати для створення виборчої програми. Однак з тезою про виборчу програму ООБ слід бути обережним, бо такої програми ще не бачив. Те, що було винесено на обговорення до з'їзду ООБ - скоріше декларація (заява про наміри), а ніж виборча програма.

    ВідповістиВидалити