понеділок, 6 серпня 2012 р.

Звернення підприємців


Колеги – підприємці!
Уважно спостерігаючи за перебігом висування кандидатів у депутати за усіма без винятку списками політичних партій, ми на превеликий жаль ловили себе на думці, що людей, які представлятимуть  нас у наступній Верховній Раді України фактично знову не буде. Будуть люди, що в той час, коли ми з вами вимагали повної відміни Податкового кодексу, ходили задніми дверима на переговори з урядом. Будуть люди, які протестні акції підприємців використовують виключно як фон для власних передвиборчих роликів, забравши у нас з вами навіть право називатися організатором
Податкового майдану.


У нас знову не буде того, хто вважатиме своїм обов’язком захист інтересів бізнесу. Невже ми приречені постійно когось про це просити!?
Ще два тижні тому більшість з нас навіть не розглядали можливості балотування на цих виборах. Але терпіння не вічне! Ми не вважаємо можливим для себе безмовно спостерігати за остаточним знищенням малого бізнесу в Україні!
Вчора було оприлюднено передвиборчий список партії «Демократичний Альянс», у якому лідерам громадських організацій бізнесу довірено одні з найвищих позицій. Крім нас, у списку лише молодь та громадські діячі.
На цей момент необхідністю є збір надто великого як для малого бізнесу страхового внеску, який дозволить взяти участь у виборах. Його потрібно зібрати протягом наступних кількох днів.
Ми не беремо грошей в олігархів, тому нам потрібна будь – яка підтримка зі сторони вас – підприємців та просто небайдужих за долю країни людей.
Незалежно від того, чи станемо ми депутатами, чи ні,  ми будемо незмінно відстоювати інтереси малого і середнього бізнесу України.
З глибокою повагою до Вас,
Рима Білоцерківська,
Ігор Гурняк,
Ігор Запрудський,
Олександр Супрунюк,
Лідія Кривенко.

Якщо ви вважаєте потрібним допомогти такій партії взяти участь і перемогти у виборах, пропонуємо вам допомогти і нам, і собі як фінансово, інформацією, так і організаційно.
Розрахунковий рахунок: 26008000240036
код: 37641876 МФО: 380009
Банк: АТ «Ерсте Банк» Отримувач: Політична партія «Демократичний Альянс»
Призначення платежу: Добровільна пожертва від громадянина України
(обов`язково вказати ПІБ та номер ідентифікаційного коду)

Немає коментарів:

Дописати коментар