середу, 1 серпня 2012 р.

Народний список мажоритарників (вся Україна)

Партії почали оприлюднювати свої списки. Партійні направду нецікаві. А от на мажоритарних округах зібралося чимало достойних осіб. Попередній аналіз блогів осіб, котрі самі не балотуються і не працюють у виборчих штабах засвідчив, що перелік таких осіб достатньо куценький. Всього 34 особи. Хоча і щодо них варто провести достаньо ретельну перевірку, але в цілому саме у них є найбільше шансів отримати довіру інтернет-спільноти. Вносіть свої пропозиції, зауваження та доповнення до НАРОДНОГО СПИСКУ МАЖОРИТАРНИКІВ. Бо підсніжники на асфальті мусимо виростити ми...Поки що цей список виглядає наступним чином



8 - Совєтський - Ескендер Барієв 
10 - Сімферополь - Леонід Пилунський 
13 - Калинівка - Микола Катеринчук
21 - Ковель - Ігор Гузь 
26  - Дніпропетровськ  - Корнійчук Тетяна 
49 -  Констянтинівка - Володимир Березін
56   - Макіївка - Лариса Ткачук 
62 - Житомир - Геннадій Зубко 
80 - Мелітополь Тетяна Самбур 
85 - Калуш - Євген Гірник
89  - Снятин Василь Гладій 
99  -  Кіровоград Максим Кідрук
117 - Львів - Тарас Стецьків 
120 - Городок - Тетяна Чорновол
123  - Перемишляни Лариса Федорів
124 - Сокаль - Степан Курпіль
126 - Стрий - Ihor Ostash
134 - Одеса - Костянтин Усов 
135 - Одеса - Сергій Дібров 
140 - Одеса - Катерина Добролюбова 
143 - Ізмаїл - Василь Келіогло
146 - Кременчук - Віктор Таран 
156 - Сарни -  Микола Кучерук
157 - Суми - Oleg Medunitsya
163 - Тернопіль - Volodymyr Kukhar
164 - Збараж -
169 - Харків - Олександр Кірш
175 - Дергачі - Іван Варченко
210 - Прилуки - Віктор Лабазов
211- Київ - Сергій Терьохін
212 - Київ - Віктор Чумак
216 - Київ - Ксенія Ляпіна
217 -Київ - Олександр Бригинець
218 - Київ - Volodymyr Ariev


Під запитаннями місця балотування Ю. Гримчака, О. Донія, Е. Шишкіної,  Р. Чілачави, котрі можуть попонити цей куценький список. Чекаємо на пропозиції.

12 коментарів:

  1. Знову з упертістю, вартою кращого застосування, нам підсовують списочки для обрання панів-депутатів. Знову у центрі уваги не життя громадян, не курс країни, а чи вдалося панів, які наймають слуг на роботу, зусиллями журналюг перетворити на електорат, який на підставах вірю – не вірю обирає собі пана. Єдине, що тішить, що все більша частина громадян не бажає бути електоратом для тих, хто вважає себе паном, і, за відсутності справжніх слуг народу, голосує “проти всіх” панів. Тільки таке голосування здатне недвозначно повідомити “панам”, що ми не електорат і в їх пануванні не маємо потреби. Тільки таке голосування здатне припинити безглузду війну за чи проти когось і позбутися її наслідку: обрання панів замість слуг. Тільки таке голосування веде до початку боротьби за або проти чогось, що визначає рівень нашого життя, і до заміни теперішніх панів-депутатів на слух народу, яких громадяни можуть легко у будь-який час змінити, праця яких скромно оплачується і вони не мають ніяких привілеїв, пов’язаних з їх професією.

    Все це вже добре розуміє найбільш передова частина нашого суспільства. Її ряди, завдяки пропаганді цього розуміння, збільшуються з кожним днем. На своїх знаменах ця частина громадян вже написала:
    - Годі йти за партіями, які ведуть нас на війну за чи проти когось!
    - Доки ми воюємо за чи проти когось, а не боремось за чи проти чогось, що визначає рівень нашого життя, доти рівень цей залишається непристойно низьким.
    - Жодного голосу панам з їх обіцянками!
    - Голосуємо за слуг, передвиборна програма яких переконала, що її виконання веде до покращання життя більшості громадян!

    Очевидно, що під такими знаменами може об’єднатися навіть більше ніж дві третини громадян. Коли і в чиїх руках опиняться ці знамена покаже час. На жаль, сьогодні в центрі уваги так званої “опозиції” знаходиться об’єднання заради прогнати Вітю і самим вмоститися у владні крісла, що з невблаганністю обєктивного закону зводить весь перелік можливих дій “опозиції” лише до однієї: розподілу місць у виборчих списках. І це відбувається в той час, коли країні вкрай потрібне об’єднання навколо спільної програми, виконання якої приведе до покращання життя більшості громадян. І доки буде зберігатися такий стан в об'єднавчих процесах, доти не буде не життєздатного об’єднання так званої “опозиції”, не бажаних нею голосів за її кандидатів, а буде зростання числа громадян, які проголосують “проти всіх”.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну по-перше, графи "проти всіх" в виборчому бюлетені не буде, а по-друге кожен противсіх збільшить розрив на користь ПР. Ви цього хочете?

      Видалити
  2. 56 - Макіївка - Лариса Ткачук - я б на цьому окрузі пропонувала морально допомагати Наумову Олександру Олександровичу, який йде в цьому окрузі від ОО. Бо про Наумова хоча б відомо, що він в Донецьку - журналіст Нового каналу, а про пані Ткачук взагалі нуль інформації - абсолютно нікому невідома панянка. В мережі ще можна знайти людину з таким ім*ям та прізвищем - прес-секретарем медичного центру в Макіївці, який надає платні послуги, але ні фото, ні іншої інфо, ні певності, що це одна й та ж людина. от

    ВідповістиВидалити
  3. Є рекомендація по в/о 127 Геннадій Задирко
    "Уважаемый Геннадий Александрович! Искренне радуемся за успешное прохождение горнила ЦИК! Мы очень внимательно следим за округом №127, и ждём драйва, напряга, интриги! Всегда ко всему готовы!
    Успеха Вам в нелёгкой борьбе."

    ВідповістиВидалити
  4. Капранови очолили список партійний :-((((

    ВідповістиВидалити
  5. 214 Оксана Опімах , Київ, спіівробітник Софії Київської,

    ВідповістиВидалити
  6. В поддержку мажоритарщиков.:
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.417062411663911.83407.100000804683744&type=1

    ВідповістиВидалити
  7. Vakhtang Kipiani
    Кримчани, що скажете? Чи є в цьому переліку неприйнятні кандидатури або навпаки - ті, кого варто було б підтримати - сюди не потрапили?

    1 виборчий округ - Сімферополь - Сергій Лобачев (ОО)
    2 - Сімферополь - Нариман Джелялов (самовисуванець)
    3 - Джанкой - Еміне Багатирли (ОО) або Володимир Шкляр (самовисуванець)
    4 - Євпаторія - Володимир Лутьєв (самовисуванець)
    5 - Керч - Ілля Сагайдак (ОО)
    6 - Феодосія - Петро Чорний (ОО)
    7 -Ялта - Юрій Формус (ОО)
    8 - Совєтський - Ескендер Барієв (ОО)
    9 - Первомайське - Ігор Лесів (ОО)
    10 - Сімферополь - Леонід Пилунський (НРУ)

    ВідповістиВидалити