неділю, 14 липня 2013 р.

Кабмін обманув з програмою лікування ВГС

Усі пам'ятають переможні прес-релізи МОЗу та Кабінету Міністрів України двомісячної давнини, коли вони звітували про "затвердження цільової програми профілактики та лікування вірусних гепатитів"?

Для тих, хто забув, нагадаємо:

Завдання Прем'єр-міністра щодо затвердження цільової програми профілактики та лікування вірусних гепатитів виконано
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=246306672


Уряд затвердив цільову програму профілактики та лікування вірусних гепатитів
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=246314896
http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20130430_5.html

Тривала пауза з оприлюдненням підписаної Прем’єр-Міністром програми затягнулася надовго і вже було очевидно, що «щось не те».
Нарешті МОЗ не став чекати настання судного дня 28 липня - Всесвітнього дня боротьби з гепатитом (адже вони досі відходять від прокурорських перевірок по закупівлях смертельно-небезпечних вакцин від гепатиту В) та нарешті ОПРИЛЮДНИВ… для громадського обговорення ПРОЕКТ відповідної програми.
Що документально підтверджує факт того, що Кабмін пошив усіх у дурні, у першу чергу пацієнтів, які щодня вмирають так і не дочекавшись лікування від держави.

Отже повертаємося на землю, надаємо пропозиції до оприлюдненого ПРОЕКТУ та ВИМАГАЄМО ЛІКУВАННЯ від влади у Києві та на місцях в рамках однойменних заходів, що мають відбутися за підтримки Альянсу в усіх регіонах України до 28 липня !

Проект держпрограми для громадського обговорення:
http://www.moz.gov.ua/ua/portal/Pro_20130705_0.html

Немає коментарів:

Дописати коментар