понеділок, 22 липня 2013 р.

Встановлення Перуна рідновірами:очами киянина

Субота 20.07.2013р., рідновіри України різних громад на Старокиївській горі в Києві встановлюють нового кумира Перуна. За десять кроків від місця встановлення спостерігаємо пеньок - це місце на якому стояв його попередник, встановлений 24.08.2009р. в останні місяці влади "помаранчевих". Перший кумир, що постійно охоронявся створеною для цього "Перуновою сотнею", таки був крадькоми спиляний вночі 1.11.2012р.

Далі як у детективі... Кроків за тридцять від місця подій знаходиться незаконно встановленний 27.05.2011р.
польовий зруб церкви УПЦ Московського Патріархату. З часом він перетворився на невеличкий повноцінний храм, який став надійним плацтармом по захопленню і забудові фундаменту Десятинної церкви. В чому УПЦ МП, звичайно ж не без сприяння влади, успішно обійшов конкурентів з інших християнських конфесій України.
Біля входу до храму під деревом в затінку сиділо шість-сім здоровенних хлопів і як в кінозалі спостерігали за
встановленням Перуна. До кінця встановлення хлопи звідти зникли. Ще деякий час біля входу в церкву можна було спостерігати священника в рясі, одного з хлопів, можливо ватажка, і, що цікаво беркутівця в уніформі. У них там відбувалося щось схоже на нараду. Погляди у всіх трьох були спрямовані в бік Перуна. Вони не наважилися чи не захотіли перешкоджати встановленню. Адже там було присутньо багато рідновірів і більше десятка міліціонерів.
Іронія подій саме в цьому: при встановленні за порядком наглядала міліція, при знесенні - за безпорядком наглядали працівники спецзагону "Беркут". Близько 3 години ночі до Перуна приїхав загін хлопів, та зваживши на присутність охорони біля кумира, вони не чинили нічого, а... увага... викликали "Беркут", який і відтіснив охорону в бік!!!
Щойно встановлений кумир не простояв і доби, разом ще з незатверділим цементом (понад один кубічний метр) був викорчуваний з землі, завантажений на вантажівку і відвезений в невідомому напрямку. Все це забрало у "стаханівців" пів-години.
Ось так Київ "православний" готується до 1025 річчя хрещення Русі. Методи з часів "хрестителя" князя Володимира не змінилися. Цікаво тільки одне, чиє право і право на що славить "Православна" Русь вже більше тисячі років? Це право не беззаконня і жорстокість влади?
Запитання: "Чому Беркут не зашкодив встановленню кумира одразу?"
Відповідь: "Влада таки боїться резонансу в суспільстві, і як в старі "добрі" часи працює вночі".
А може це старі злодійські звички? Якщо ж завадити одразу - треба мати повноваження. Та й якщо вдасться -
рідновіри заберуть кумира і встановлять пізніше, або в іншому, тимчасовому місці. А так приїхали і без свідків вкрали (влучне слово), сховали, а потім, коли шум стихне, тихенько знищили.
Висновки: Замовника злочину відгадати не важко. Українська Православна Церка Московсько Патріархату, регіональні "цепные псы" хлопи-спортсмени та спецзагін "Беркутом" працюють в тісній співпраці, як три голови одного відомо опонента богатиря Добрині, з давніх Руських казок. Схоже в пересічного українця уже не залишилося його вільного вибору віросповідання, а Конституція - це якийсь рудимент, що давно відмер, і на нього посилається тільки сильний, коли намагається довести свою перевагу над слабким. Зворотній механізм: користування Конституцією для захисту своїх прав слабкими - не передбачений.
Костанта від автора: Нікому! Нікому, крім самого пересічного українця, в Україні не потрібно, щоб у нашого народу була власна українська релігія, яка як відомо завжди була основою міцної держави. Поки основна маса українців сповідує грецьку релігію, насаджену в ті часи силою меча, та ще й з керманичами, які знаходяться в сусідній державі (Росія. Московський Патріархат) імперського типу!!! і яка сподівається повернути втрачену землю. На яку щасливу долю неньки України можна сподіватися?

20.07.2013р. Яробор

Немає коментарів:

Дописати коментар