суботу, 22 грудня 2012 р.

У Тернополі Похиляк вчиняє корупційні дії


Те що Пані Похиляк втратила страх, свідчать чисельні матеріали в тернопільських ЗМІ. В розпорядження нашої редакції потрапив один цікавий документ, який ліг на столи усім керівникам шкіл у Тернополі.
В документі йдеться про те, що «Відповідно до листа-звернення  головного редактора газети Тернопільської міської ради «Тернопіль вечірній» Сирника І.О. від 06.12.2012р. просимо до 25.12.2012р. здійснити передплату газети «Тернопіль вечірній» на 2013р.
            Нагадуємо, що у газеті друкується найповніша інформація про життєдіяльність міста, повідомлення про проекти рішень міської влади, їх підготовку, обговорення і прийняття, висвітлюється освітня, культурна, медична, соціальна та інші теми.»


Також керівники, які спішать виконати завдання своєї шефині наголосили, що зі школи має бути виписаний не один екземпляр газети.
«Інформацію про здійснення передплати даного видання подати до 25.12.2012р. (обов`язково) у ТКМЦ» – йдеться у документі.
Чи не підпадає цей документ під статтю “Корупція” чи мінімум перевищення службових повноважень? Адже витрачання заробітної плати є приватною справою кожного вчителя, і її розмір не дозволяє витрачати гроші на забаганки пані Похиляк….

Немає коментарів:

Дописати коментар