пʼятницю, 21 грудня 2012 р.

В Тернополі вимагали повернути відмінені потяги


Різкою та хокейною ключкою переконував керівників залізниці повернути всі відмінені через Тернопіль поїзди святий Миколай та тернопільські туристи вечером 19 грудня. Акцію, присвячену річниці з часу відмінення популярного потягу „Шепетівка-Івано-Франківськ” зініціюваали і провели тернопільські туристи з різноманітних клубів та організацій.

Головним героєм мітингу, який відбувся перед входом до залізничного вокзалу міста, став Святий Миколай. Він передав керівникам Укрзалізниці різку, яка символізувала оцінку тернополянами їхньої роботи, протягом минулого року. Оскільки керівництво місцевого вокзалу не захотіло приймати передачу для свого начальства, Миколай залишив різку в дверях вокзалу.
― Цією акцією ми хочемо привернути увагу керівництва залізниці до простих людей. Мене, як лижника-фрірайдера, найбільше зачепила відміна потяга Шепетівка-Івано-Франківськ. Ним туристи їхали в Карпати. Тепер зручного потяга в ту сторону нема. Але, здається, керівники Укрзалізниці твердолобі, і проблем людей не розуміють, ― розповів тернополянин, який грав роль Миколая, Юрій Герасимів.
Окрім різки в руках, Миколай тримав ще й хокейну ключку. Він пообіцяв, що нечемні керівники залізниці, окрім різки, можуть отримати ще й прочуханки нею.
Учасники акції роздавали перехожим квитки на неіснуючий потяг, на зворотній стороні якого була інформація про відмінені, протягом останніх років, потяги через Тернопіль. За підрахунками організаторів акції, залізниця на четвертину скоротила кількість рейсів через місто.
― Особливо гостро проблема з залізничним сполученням відчувається саме зараз, коли через снігопади автомобільні шляхи стали небезпечними. Тож це повинно стати ще одним приводом для Укрзалізниці, аби відновити соціально значимі потяги, ― зазначив координатор акції за повернення залізничних рейсів Андрій Мельничук.

При потребі детальнішої інформації контактуйте з координатором
0673397638 – Андрій Мельничук

Немає коментарів:

Дописати коментар