середу, 18 липня 2012 р.

Рішення тернопільського виконкому знову визнано незаконним


Рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради, яким одного з сміттєвих перевізників виключено з переліку тих, які можуть працювати на ринку міста Тернополя, знову визнано незаконним.
Цього разу господарський суд Тернопільської області прийняв таке рішення за позовом Тернопільського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.


Спочатку ПП «Катруб» звернувся із скаргою про безпідставне усунення його з ринку надання послуг на території м. Тернополя без обов язкового проведення конкурсу.
Рішенням адміністративної колегії Тернопільського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 21.02.2012 р. № 14 визнано антиконкурентними дії виконавчого комітету по прийняттю рішення № 2266, зобов язано виконавчий комітет Тернопільської мі ської ради припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції шляхом скасування рішення № 2266 від 28.12.2011 р.
Не погодившись із позицією Антимонопольного комітету України, виконавчий комітет звернувся до господарського суду Тернопільської області про скасування рішення Тернопільського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 21.02.2012 р. № 14. Одночасно з цим, Тернопільське обласне територіального відділення Антимонопольного комітету України звернулося до суду про скасування рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради рішення № 2266 від 28.12.2011 р.
В результаті тривалого розгляду справи рішенням господарського суду Тернопільської області від 02.07.2012 р. в задоволені вимог виконавчого комітету Тернопільської міської ради відмовлено повністю та визнано незаконним рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради рішення № 2266 від 28.12.2011 р.

Немає коментарів:

Дописати коментар