понеділок, 30 липня 2012 р.

"Кухар 2012" проти ЗАТ "Стара політика"

"Йду самовисуванням. 
Я не бачу серед старого політичного класу перспективи кращого майбутнього для країни. Вони не приховають основного: як влада, так і опозиція говорять одне, а роблять інше. 
Вони живуть подвійним життям для того, щоб владу перетворювати на гроші, а гроші – на владу. 
Україні потрібні служіння і мужність. 

Скільки треба людей, щоб змінити ситуацію на краще?
Є відповідальність кожного, одна людина – це багато!
Чекати не можна – зволікання вбиває. Повернення до нормальності, відновлення впевненості у тому, що людина у нашій країні може сама реалізуватися, нам усім потрібне.
Все у нашій кампанії буде робитися так, як робилося у часи здобуття Незалежності і як робиться у всіх цивілізованих країнах. На добровільних засадах, без реклами чи підкупу виборців.
Я не буду заліплювати моє місто білбордами, проводити проплачені акції, скуповувати політичну рекламу. Тільки розмови очі в очі по суті питань!
У нашій команді згуртувалися кілька десятків активістів - небайдужих і професійних людей. Працюватимемо не в ієрархії, а як мережа, попроектно.
Ніхто у штабі, ніхто з агітаторів, членів виборчих комісій, спостерігачів не отримуватиме грошей. Внесок ідеями, зусиллями, посильними коштами у спільний успіх кожен робить за власними переконаннями!
Ця кампанія - моя відповідальність. Але проект Кухар-2012 - наш спільний проект. Відкрите акціонерне товариство Народ і Кухар - це альтернатива ТОВ Стара політика.
Ми не будемо використовувати жодних технологій. Технології - зло, яке з року в рік як ракова пухлина вбиває живі матерії в суспільстві. Очікую цікавого особистого спілкування. Розраховую на підтримку, обмін ідеями через соцмережі.
Моя сила – це ваша довіра!"

 Володимир Кухар у мережі ФБ

Немає коментарів:

Дописати коментар