неділю, 1 липня 2012 р.

На Тернопільщині КВУ "кришує" кандидатів

24 червня на Тернопільщині відбувся фарс під назвою "Перші праймеріз" у яких абсолютно сподівано переміг Валентин Наливайченко про що одразу ж повідомив юрист Павло Левків, котрий одночасно обімає три посади: "в.о. Голови Тернопільського КВУ", голови "громадської окружної виборчої комісії" і юридичного консультанта виборчого штабу Наливайченка та партії.Кличка.
Окремі висновки уже зроблено. Зокрема Любомир Крупніцький відзначає, що
Якщо ознайомитися з планом проведення “Опозиційних народних виборів”, який пропонує ГК “Народний вибір 2012”, складається враження, що за місяць вимоги до організації такого роду виборів суттєво знизилися. Ось деякі пункти з того документу, в яких значаться обов’язкові елементи праймеріз: Реєстраційне віче (урочисте підписання кандидатами зобов’язань участі в Опозиційних народних виборах); презентація зобов’язань кандидатів; дебатне віче (публічні дебати кандидатів у центрі виборчого округу) тощо. У реальності жодних дебатів чи презентацій  інших кандидатів, окрім Валентина Наливайченка у процесі проведення “праймеріз” не було.
Заголовок "Погляду" більш аніж промовистий

Праймеріз “під Наливайченка” на Тернопільщині провалився

Один з лідерів тернопільської Батьківщини Володимир Бойко із здивуванянм відзначає, що

Праймеріз імені Ющенка-Наливайченка ховали у кущах

 Дивним є той факт, що на офіційних сайтах організацій, зокрема КВУ, інформація про "праймеріз" відсутня. Відсутня і інформація про фінансування заходу, бо хто повірить, що за словами голови ГОВК Павла Левківа, попередні вибори кандидата від опозиції по 165-му виборчому округу фінансувалися за кошти громадських об’єднань, що виступили організаторами заходу (в процесі організації та проведення цих Передвиборів було задіяно близько сотні осіб).
Не мали організації коштів, ніяких заходів не проводили,  а тут раптом ресурси появились як у казці. Чи може вони підпільно солідний грант отримали? То чому ж організатори фарсу не додумались зробити масові повідомлення і запрошення Тернопільських ЗМІ для висвітлення події? Але тепер все зрозуміло. Бабло отримано - інформація пішла в маси через підкотрольні тпа проплачені ресурси. Це не перший випадок "кришування" КВУ сумнівних проектів. Так на дочасних виборах в Тернопільську обласну раду КВУ освячувало масові фальсифікації. Висновків не зробив ніхто...

1 коментар: