пʼятницю, 16 грудня 2011 р.

До дітей у садочку Кобзарик завітав святий Миколай


У садочку "Кобзарик", що у Великій Березовиці відбулось свято Миколая. Понад дві сотні дітей чекали святого і були чемними, щоб отримати подарунки. На святі діти організували сценки, розказували вірші, співали. Вихователька Марія Дольна, яка готувала діток, каже, що її вихованці – справжні артисти. В цьому могли переконатись присутні на святі. За словами завідуючої садочком Світлани Караби, у дошкільному навчальному закладі діток спеціально готують до свята – пояснюють, що лише до чемних  дітей приходить Святий Миколай, тому вихованці дитячого садочку – слухняні і ввічливі.
На святі всі діти отримали пакунки із солодощами, які вручив депутат обласної ради Володимир Болєщук. Він вже кілька років поспіль організовує солодкі подарунки для вихованців садочків.

Як розповіла завідуюча Світлана Караба, дітей у садочку багато, купити подарунки із бюджету – нема можливості, тому до доброї справи долучаються спонсори і меценати.

- Протягом кількох років от нас навідує Володимир Михайлович, приємно, що він нас не забуває, інколи батьки долучаються, - зазначила Світлана Караба.

 До слова, за час перебування Володимира Болєщука на посаді голови РДА, в Тернопільському районі було відбудовано 7 садочків. В багатьох з них побудували автономні котельні. З тих часів лишилась добра традиція навідувати дітей напередодні свята Миколая.

- Всі дітки Тернопільського району отримують подарунки від святого Миколая, - зазначив Володимир Болєщук. – Бажаю усім веселих свят, здоров’я і Божого благословення.  

Немає коментарів:

Дописати коментар