четвер, 10 травня 2012 р.

Xто може допомогти представнику ЗМІ?


Шановні колеги, правозахисники!
Я, журналіст Антон Лягуша прошу допомогти правозахисну спільноту врятувати правду і мого колегу Павла Піскуна, проти якого Дружківська міліція намагається порушити справу. Інформація, яка подана на більшості інтернет-ресурсів про ситуацію навколо стрілянини журналіста із правоохоронцями 09 травня 2012 року в Дружківці не відповідає дійсності.


За словами Павла Піскуна, вночі, повертаючись після прогулянки з другом він, залишившись наодинці побачив якийсь гурт людей, які говорили : «Вон смотри,один идет». Павло злякався і почав прискорювати ходу і побачив, що за ним пішли швидше. Тоді він почав бігти, за ним також побігли. Потім  почув вигуки: «Держи, уйдет». Один з них наздогнав і схватив Павла. Оскільки була ніч, не було зрозуміло, хто ці люди і він вистрілив наодмаш  із пневматичної зброї, яка була з собою, не бажаючи в когось влучити, а з метою – напугать. Вже, за словами Павла, після того як його почали заарештовувати, він зрозумів хто це і сказав про це правоохоронцям.
Натомість сьогодні, ГУМВС оприлюднило інформацію про те, що, мовляв, міліціонери підійшли до Павла – запросили документи, а він почав втікати і стріляти, розуміючи, що це органи.
Я прошу усю небайдужу громаду долучитись до цієї справи, аби відстояти гідне і чесне ім’я  журналіста, який серед своїх колег користується не тільки авторитетом, але й знається як людина інтелігентна, культурна, яка жодного разу не проявила ані агресію, ані якесь надмірне ставлення до правоохоронних органів.
0661241991

Немає коментарів:

Дописати коментар