середу, 30 травня 2012 р.

У Києві відбудеться панельна дискусія «Підтримка жіночого футболу в Україні»


22 червня 2012 року в м.Києві відбудеться панельна дискусія «Підтримка жіночого футболу в Україні».
Метою панельної дискусії є обговорення питання розвитку жіночого футболу в Україні, ознайомлення з досвідом представників/ць Німеччини щодо їх практик підтримки та просування даного виду спорту серед жінок, потенційних можливостей співпраці між жіночими футбольними організаціями та ін.

Учасники заходу: представники Комітету жіночого футболу Федерації футболу України, національних української та німецької жіночих збірних з футболу, жіночих та спортивних організацій, спортивних асоціацій, засобів масової інформації та ін.
Місце проведення: конференц-павільйон у Європейському селі (European Village) у Києві (під Аркою Дружби народів, біля Європейської площі).
Час проведення: 11.30 – 13.00
Організатори заходу:
• «Discovery football» (Берлін)
• Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ)
• ВГО «Жіночий консорціум України»
Запрошуємо Вас взяти участь у панельній дискусії та дізнатися більше про розвиток жіночого футболу в Україні та Німеччині.
Якщо Ви маєте цікаву інформацію щодо жіночого футболу в Україні, якою Ви хочете поділитися з учасниками дискусії, просимо повідомити про це організаторів заходу.
Для реєстрації на захід, а також пропозицій щодо виступів, просимо звертатися за наступними контактами: 044 279-00-26, 096 239 26 00, natalia_t@bigmir.net
Контактна особа – Наталія Точиленкова

Немає коментарів:

Дописати коментар