середу, 9 травня 2012 р.

Ангела Меркель не приїде на Євро 2012,бо їй немає що одягнути


Канцлер Німеччини Ангела Меркель раніше заявляла, що не планує відвідувати Україну під час Євро 2012 у зв’язку із несправедливим ув’язненням Юлії Тимошенко. Проте, як зазначають достовірні джерела в оточенні німецького політика, справжня причина бойкоту футбольного турніру зовсім інша. За словами радника Ангели Меркель Ганса Унтерштрайхера, причиною відмови політика від візиту в Україну є те, що пані Меркель не має що одягнути на матчі збірної Німеччини.

Як відомо, під час футбольних матчів перші особи іноземних держав сидітимуть у VIP-ложі разом із президентом Януковичем, Ринатом Ахметовим, Раїсою Богатирьовою та іншими іменитими футбольними вболівальниками із українського політичного бомонду. Серед українських політиків є неофіційний дрес-код на подібного роду заходи.
Головне правило – кожна деталь одягу чи аксесуар має бути обов’язково брендовим та коштувати не дешевше 20 000 доларів. Особливо суворий дрес-код у VIP-ложі для жінок. Незважаючи на загальноприйняті норми ділового етикету, вони мають одягнути на себе одночасно намисто, сережки, браслет, годинник, по 2 перстні на кожну руку, брошку та золотий ланцюжок із кулончиком. Незважаючи на вік жінки-політика, сукня на ній повинна бути із глибоким декольте.
За словами Ганса Унтерштрайхера, пані Меркель не може дозволити собі відповідати такому дрес-коду, адже лише на один такий «вихід у світ» його начальниці доведеться витратити близько півмільйона доларів, а це дорівнює майже річній зарплатні канцлера.
Ми офіційно звернулися до представництв Dolce&Gabbana, PRADA та Gucci із проханням безкоштовно надати пані Меркель одяг та аксесуари для візиту в Україну. Сподіваюсь нам вдасться до червня вирішити цю проблему і канцлер Німеччини таки відвідає Євро-2012“, – повідомив радник пані Меркель.

Немає коментарів:

Дописати коментар