суботу, 12 травня 2012 р.

Звернення ГО Тернопільщини до В. Януковича


Президенту України
В. Ф. Януковичу


Сім’я відіграє найважливішу роль у житті суспільства, його стабілізації, гармонізації, подоланні соціальних проблем. Саме в сімї формується світогляд людини і система моральних цінностей. Здорова, міцна родина є запорукою процвітання держави. Проходячи етапи інтеграції у світову спільноту, Україна вміло зберігала автентичні погляди і християнські цінності.
Однак, сьогодні в нашій державі з’являються нездорові тенденції, які можуть призвести до деградації нації та руйнування інституту сім’ї. Йдеться про намагання з боку Ради ЛГБТ-організацій (лесбіянок, гомосексуалістів, бісексуалів та транссексуалів), узаконити як норму гомосексуальний спосіб життя та мати право на проведення гей-парадів. Мова йде про запланований гей-парад у місті Києві в травні 2012 р.


Вже сьогодні гомосексуальне лобі проштовхує підготовлений Проект Указу Президента з хорошою назвою  «Про стратегію боротьби з дискримінацією в Україні». Підписавши його країна здійснить  перший крок до узаконення гомосексуалізму на державному рівні.
В країнах Європи після прийняття подібних анти дискримінаційних актів були узаконені одностатеві шлюби, усиновлення дітей гомосексуалістами і проведення гей-просвіти в школах.
Звертаємо вашу увагу на спроби нівелювання інституту сім’ї в Україні і через введення політики ґендерної рівності та ювенальної юстиції.
В нашій державі гендерна політика подається як рівність прав чоловіків і жінок. Але ряд документів ПАРЄ, членом якої є і Україна, старий термін «стать», який вживали для відрізнення жінки і чоловіка, замінив поняттям «ґендер», що означає тепер «соціальна стать». Вони стверджують, що ця т.з. «соціальна стать» може відрізнятись від біологічної статі. Тобто, вже не важливо, ким людина народжується (за біологічною ознакою), а важливо, ким вона себе відчуває. Вони виділяють щонайменше 5 статей (ґ): жіноча, чоловіча, бісексуальна, гомосексуальна і транссексуальна. Тому міжнародні документи термін «ґендерна рівність» тлумачать як законне право на рівність лесбіянок, бісексуалів, гомосексуалістів і транссексуалів.
Не менш актуальною є проблема «Впровадження ювенальної (кримінальної) юстиції в Україні». Відкидаються основи християнського віровчення – ставиться під сумнів п’ята заповідь Божа «Шануй свого батька та матір свою». Ювенальна юстиція – це система судових (ювенальні суди) та позасудових (служба пробації, нагляду, медіації) органів, які займаються неповнолітніми. Сюди зможуть звертатися діти зі скаргами на своїх батьків, педагогів та інших дорослих. Нормальне виховання стане неможливим, через бажання дитини мати пріоритет над її звичайними обов’язками (вивчити уроки, прибрати іграшки, слухати батьків).
Невід’ємною ознакою ювенальних технологій є можливість відібрати дитину у рідної сім’ї за надуманими причинами. Дітям нав’язується недовіра та неповага до батьків, ЗМІ готують щоденно суспільну свідомість до нових стандартів вилучення дітей із родин, постійно обговорюється тема насильства батьків над дітьми.
Ювенальні технології просовуються частинами, з допомогою підзаконних правових актів, регіональних програм.
Зважаючи на викладене вище, вимагаємо підтримати рішення Івано – Франківської міської ради,  Львівської міської та обласної рад, а також Волинської обласної ради та не допустити впровадження ювенальної юстиції та гендерної політики, які є деструктивними стосовно інституту сім’ї та не допускати в Україні проведення гей-парадів під назвою «мирні зібрання», не приймати програм, які безпосередньо чи опосередковано просовують ювенальну  юстицію чи ґендерну ідеологію.

Немає коментарів:

Дописати коментар