середу, 12 вересня 2012 р.

Дитяча творчість дарує посмішки!


У суботу, 8 вересня, урочисто завершився фото-конкурс "Посмішки нашого міста", оголошений ще у липні та приурочений до 490-річного ювілею міста Чортків, де власне і проводилося це творче змагання.




На оголошення про конкурс першими відгукнулися учасники гуртка фотомистецтва «Первоцвіт» при районному центрі дитячої творчості. З огляду на літні канікули, учасників назбиралося небагато, проте це аж ніяк не зіпсувало якості самих фоторобіт та втримало конкурс на доволі високому технічному рівні. Тим більше, вихованці гуртка "Первоцвіт" заявили про себе та про рідний Чортків не лише на Тернопіллі, а й на Всеукраїнському рівні та за кордоном.
Кращі з цих робіт і лягли в основу фінальної фотовиставки «Посмішки нашого міста», що днями з’явилася у районному будинку культури ім. К.Рубчакової. До експозиції посмішок увійшло понад 100 робіт. Здебільшого, щоправда, в об’єктиви фотокамер потрапляли найменші чортківчани, адже дітлахи як ніхто уміють щиро та весело посміхатися. А ще, як показують спостереження, дитячі посмішки дуже ефективні, бо швидко передаються дорослим. Отож, всі, хто відвідав минулої суботи дійство з нагоди оголошення переможців конкурсу, отримали неймовірний заряд позитиву на багато днів уперед.
Виставка не вийшла б такою, якби не самі автори – також діти, не менш активні та життєрадісні. Саме крізь призму їхнього світобачення Чортків на світлинах показано із найкращого боку, як можна відобразити своє рідне, улюблене місто. 

Немає коментарів:

Дописати коментар