пʼятницю, 28 вересня 2012 р.

Скарга селян Президенту

ЗВЕРНЕННЯ

Шановний пане Президент США,

шановні панове конгресмени, сенатори,

пане Генеральний прокурор США!


До Вас звертаються українські селяни, доведені до відчаю українською владою, керівники якої перебувають нині у США. Вони розказують Вам про їхню внутрішню і зовнішню політику, просять кредити, пропонують інвестувати в Україну.



Знайте: усе, що вони розповідають – повна брехня, вони завжди кажуть одне, а роблять зовсім інше. Вся їхня політика зводиться до одного – це якомога більше украсти, збагатитися через корупцію та захоплення чужої власності. Демократія, правосуддя, свобода слова, конституційні права та свободи, права людини в Україні цією владою знищені.

Янукович розтоптав усе це, створивши так звану вертикаль влади, яка насправді є організованим злочинним угрупуванням державних службовців. Основне, чим вони займаються – розкрадання усього, що тільки можна, у тому числі кредитів американських і міжнародних банків. Тому знову ті гроші, які Ви дасте, через "відкати" та інші злочинні схеми підуть до кишень найвищих українських керівників, та наближених до них злочинних кланів.

Подумайте – Ви за рахунок американських платників податків фінансуєте українську мафію, сприяєте корупції в Україні! Негайно порушуйте кримінальну справу, допитуйте і арештовуйте представників української влади, які знаходяться в США, за розкрадання в Україні коштів міжнародних та американських банків, МВФ, МБРР. Отримані від Вас кредити, якщо Ви їх дасте, допоможуть нинішній владі також спотворити результати парламентських виборів 28.10.12 р., бо все, виключно все, що вона робить, спрямовано на їх фальсифікацію.

Наближені Януковича, зокрема Генеральний прокурор України Пшонка та Міністр внутрішніх справ Захарченко, разом із підлеглими державними чиновниками масово займаються рекетом бізнесу, відбирають у законних власників майно, кошти, підприємства, у тому числі іноземні. Яскравим прикладом є процес захоплення владою "Агрофірми Корнацьких", до якої ми усі маємо відношення як працівники і орендодавці.

Понад два роки усі без винятку керівники органів влади, а вірніше сказати, усі бандити із державних адміністрацій, інспекцій, міліції, прокуратур, під керівництвом Генерального прокурора України Пшонки фальсифікують проти чесних, ні в чому не винних керівників ТОВ "Агрофірма Корнацьких" кримінальні справи, безпідставно арештували і піддають тортурам ні в чому не винного фінансового директора Людмилу Нікіткіну, практично повністю паралізували роботу підприємства, залишаючи близько 15 тисяч селян без доходів і засобів для прожиття.

Вони сфальсифікували вже 15 кримінальних і десятки адміністративних справ, які не розслідуються і не передаються до суду, бо є безпідставними. Метод фальсифікації однієї справи вслід за іншою, який задіяно проти Юлії Тимошенко, застосовується і проти бізнесу. Вся українська державна система працює на знищення чесного бізнесу і чесних людей.

Оце – реальна політика Януковича і його банди!

До того ж, підкреслюємо, у нашому випадку – по відношенню до іноземного підприємства, яке є членом Американської торговельної палати в Україні та Американсько-української ділової ради! Знищуючи в Україні діючий, абсолютно законослухняний український бізнес, власниками якого є іноземці, найвищі українські можновладці в той же час закликають інших іноземців інвестувати і давати кредити – не вірте і не давайте, бо вкрадуть і розграбують!

Допоможіть нам відбитись від злочинних посягань української влади, звільнити ув'язнену Людмилу Нікіткіну. Вона заарештована за особистою вказівкою Генерального прокурора України Пшонки з метою отримання, через фізичні та моральні знущання, зізнань у неіснуючих злочинах. Жінку мучать, утримують у пересильній тюрмі у нелюдських умовах, незаконно відправляють до неналежного суду, який продовжить незаконний арешт.

Нинішні українські можновладці усі поголовно вчиняють злочини проти окремих людей, проти людяності, проти держави і усього народу. Це злочинці, для яких потрібно спеціально створити Міжнародний трибунал, весь український народ буде за це щиро вдячний міжнародній спільноті.

Працівники і орендодавці "Агрофірми Корнацьких"

Чекаємо відповіді за адресою: с.Чаусово-2, Первомайський район, Миколаївська область, індекс 55235.

Немає коментарів:

Дописати коментар