середу, 5 вересня 2012 р.

В рядах Партії Регіонів є заслані агенти УНА


Минулого тижня основною політичною постаттю Тернопілля став Голова фракції Партії Регіонів у Тернопільській облраді Павло Федик. Відеоролик про те, де його підсрачником виганяють із мітингу у Зборові «Віче патріотів» обійшов усю Україну. http://retwittka.blogspot.com/2012/09/mp4.html
Цікаво, що місцеві політичні експерти ніде не прокоментували причину появи Павла Федика у Зборові навіть з формального боку. 
Балотується регіонал в  Тернополі, активності на окрузі не проявляє, на вічі в Зборові він однозначно був небажаною особою («патріот-регіонал» звучить щонайменше дивно), та й сенсу в гордій самотності шастати по передвиборчих акціях нема.
Нашому спеціальному кореспонденту з невирішених питань Павлу Федчику вдалось отримати ексклюзиве пояснення цьому випадку з джерел, близьких до вищого  керівництва УНА-УНСО.
Зясувалося, що насправді  Павло Федик в цей час проводив довгострокову спецоперацію УНА-УНСО по дискредитації Партії Регіонів  та зниженню рейтингу регіоналів в Україні.
Як повідомляє спецджерело: «Офіційно поширена інформація, що Павло Федик псевдо «Фабло» – в дев`яностих роках  «був вигнаний» з УНА-УНСО за «розкольницькі дії». Насправді, це був довгостроковий маневр керівництва Організації із  створення йому образу великого борця за справедивість. З того часу Федику успішно вдалосяся просочитися в ряд політичних структур та проектів у Тернополі і навіть безпосередньо  брати участь в їхньому управлінні. Серед них «Партія Зелених», «Комітет Озимого покоління», «Реформи і порядок», вищий навчальний заклад. Тепер про їхню діяльність на території Тернопільщини  нічого не відомо. За рішенням керівництва Організації «Фаблу» було поставлене завдання по проникненню в «Партію Регіонів». І це йому неабияк вдалося. Завдяки ораторським здібностям та умінню обливати брудом своїх минулих товаришів із щирими очима йому вдалось ввести в оману місцевих регіоналів і швидко просунутись по партійній драбині. Зараз Павло Федик очолює фракцію «регіоналів» в Тернопільській обласній Раді та балотується від цієї партії  по 163 в/о до Верховної Ради. Також він друга особа в облтелерадіокомпанії і за короткий час допоміг керівнику знизити рейтинг довіри до цієї структури практично до нуля.
Як і запланували організатори спецоперації,  своєю появою у Зборові та поширенням відео ролика, «Фабло»  наочно продемонстрував українському суспільству, справжню любов українців до Партії Регіонів, а також дав початок загальноукраїнської акції «ДАЙ ПІДСРАЧНИК ДЕПУТАТУ ВІД ПР». Одразу запевняємо правозахисників, що у цій ситуації здоров`ю Павла Федика нічого не загрожувало. Свого часу в УНА-УНСО він часто отримував буки, аби у перспективі мати загартовану дупу. Про якість буків і превентивну роботу по охороні спецагента кожен зможе оцінити сам по звуку на відео.  Оскільки спецоперація завершена, керівництво УНА-УНСО розглядає питання нагородження Павла Федика організаційною відзнакою. Після виборів агент «Фабло» викладатиме спец дисципліну «Отримання підсрачників, як метод політичної дискредитації антиукраїнських сил» для новачків-політиків. 

2 коментарі:

  1. В музее изобразительных искусств им. А.С. Пушкина экскурсовод ведёт экскурсию:
    - Перед вами картина Фабло Фикассо!
    Экскурсант:
    Не "Фабло Фикассо", а Пабло Пикассо!
    Экскурсовод:
    - Слушай. ты, фацан, физдуй отсюда!

    ВідповістиВидалити
  2. .
    Вот и славно. Трам, пам, пам.

    ВідповістиВидалити