суботу, 1 вересня 2012 р.

Скандал довкола "Серця від серця"


Ще один скандал, що вже активно обговорюють в соціальних мережах, вивів на поверхню шокуючі дані по роботі благодійного фонду "Серце до Серця".

Насправді українці люблять допомагати один одному у всіляких проблемах, і це тільки позитивно характеризує нашу націю. Прикладом останнього є гуртування молоді, і не тільки, навколо проблеми дитячого цукрового діабету. Протягом травня вся Вінницька область спостерігала за роботою 2500 волонтерів, які активно збирали кошти на інсулінові помпи для малечі, хворої на цукровий діабет.

І що, зібрали? Таки зібрали. Мало того, ще не маленьку суму. Акція закінчилась 6 травня грандіозним концертом за участі гурту «ТІК», який, до речі, виступав абсолютно безкоштовно.
Гроші зібрано, і ми вирішили дізнатись суму по всій області. І, маючи досвід останніх років (зі слів самих волонтерів), всі чеки про перерахування коштів на рахунок фонду, на всяк випадок, зберегли. І що ви думаєте? Так як в Україні часто буває, сума не співпала аж на 33 тисячі 415 гривень. Тобто, за загальним підрахункомнам мали озвучити суму 663 тисячі 315 грн., а представили — 629 тисяч 899 грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар