середу, 22 лютого 2012 р.

Переслідування Рімми Білоцерківської продовжується!



Переслідування Рімми Білоцерківської продовжується!
Після чергового засідання у справі Білоцерківської Рімми Миколаївни, що відбулось 20.02.2012 року у м. Рубіжне (Луганської області) біля її офісу зявився автомобіль ВАЗ 2109 із чотирма невідомими. Вказані особи пробули біля офісу цілий день, періодично виходячи покурити. Наступного дня на їх місці зявився інший автомобіль.
З 20.02.2012 року у офісі Білоцерківської Рімми не працює інтернет і вона не може надіслати більш повну інформацію для загалу. Рімма викликала міліцію для зясування обставин справи, однак на місце події приїхали лише працівники ДАІ. Один із ДАІшників підійшов до автомобіля, відчинив дверцята, відразу ж їх зачинив після чого працівники правоохоронних органів розїхались. Рімма намагалась викликати оперативну групу, але телефон у райвідділі мовчав більше 40 хвилин.
На даний момент опер група працює на місці, ДАІшник, що приїздив за викликом повідомив, що він перевірив документи у підозрілих і ними виявились звичайні громадяни. Однак, за свідченнями свідків і Рімми ДАІшник лише відчинив дверцята автомобіля і відразу ж їх зачинив. Тобто, усі факти вказують, що поруч із офісом правозахисника Білоцерківської працює група зовнішнього спостереження, яка блокує її роботу та слідкує за всіма її переміщеннями.

Немає коментарів:

Дописати коментар