вівторок, 26 лютого 2013 р.

Міс Україна - 2013 в Тернополі 8 березня

Ресурсний центр: Міс Україна - 2013 в Тернополі 8 березня: 8 березня в Тернопільському обласному драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка відбудеться відбірковий тур національного конкурсу краси Міс Україна - 2013.

Переможниця цього конкурсу представлятиме Тернопіль на Національному конкурсі "Міс Україна-2013". Останній відбудеться у столиці 30 березня, повідомив регіональний директор конкурсу Володимир Заверуха.
- У конкурсі візьмуть участь 18 учасниць, - каже він. – Їх відібрали на кастингу. На нього прийшло близько 50 дівчат.

Цього року, як і в попередні, на глядачів чекає цікава шоу-програма, продовжує пан Заверуха. Ведучим конкурсу буде шоумен з Києва Алік Ветров. А ведучою – переможниця регіонального конкурсу краси "Міс Україна-2011", учасниця Національного конкурсу "Міс Україна-2011" Христина Чернега.
- До речі, дівчина здійснила свою мрію, закінчивши київські курси телеведучих. Думаю, вона здивує багатьох, - каже Володимир Заверуха.
Темою минулорічного конкурс була Україна. Цього року програма матиме класичне забарвлення, але подробиці організатори тримають у таємниці, аби зберегти інтригу.
Відомо лише, що дівчата виходитимуть на сцену у вечірніх сукнях та купальних костюмах. Також можна буде побачити їх у борщівських вишиванках XVIII-XIX ст. Колекцію цих сорочок надає тернопільський ресторатор Михайло Гросуляк.
- Кожен вихід красунь – це буде шоу, - каже пан Заверуха. - Тож глядачів чекає багато сюрпризів. До речі, дівчата активного готуються до конкурсу ще з 10 січня. Вони вивчають хореографію та дефіле, відвідують аквааеробіку та фітнес.
У складі журі цьогоріч буде епатажний фотограф Олександр Ктиторчук, який уже кілька років поспіль приїжджає на цей конкурс. А також — заступник президента "Національного конкурсу "Міс Україна" Андрій Кулініч. Окрім них, учасниць судитимуть професійні фотомоделі та переможниці конкурсів краси.
Нагадаємо, торік переможницею регіонального конкурсу краси "Міс Україна" у Тернополі була тернополянка Олена Кодіца. Дівчина нині здобуває професію дизайнера інтер'єру в одному із київських вузів.
Довідка
Квитки на регіональний конкурс "Міс Україна-2012" можна придбати у касі драмтеатру. Їхня вартість 50-150 грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар